Как да излезем на първа страница в Google

Няма нищо по-депресиращо от това, сайта ти да не се класира на първа страница в Google. Не малко уебмастери са зарязали професията, а други са изчезвали безследно именно по тази причина. Ето няколко съвета как да излезем на първа страница в Google:

1. Уверете се, че сте спамнали навсякъде. Всеки линк е важен. Използвайте правилния анкор текст („пари от Интернет“ в 95% от случаите).

2. Натопете за спам всички сайтове, които се класират преди вашия. Google позволява съвестни граждани да докладват за дразнещи ги сайтове. Какво по-дразнещо от това, някой да се класира преди вашия сайт.

3. Ако пред вашия сайт има блог, напишете коментар. Нещо от рода на: „Най-краткия виц: Matt Cutts спря продажбата на линкове„. Изпратете анонимен email на Matt Cutts с линк към вица. Сайтове поставящи под съмнение качествата на Matt Cutts биват деиндексирани до три работни дни.

4. Сприятелете се с Matt Cutts. Той може ръчно да променя класирането на сайтовете в Google. Показателен е факта, че вече ранква трети за собственото си име, при невероятна конкуренция.

5. Напишете някакво съдържание. Използвайте вашата ключова дума в заглавието на статията, в началото на изречението, в средата на изречението и в края на изречението. И така за всяко изречение. Ако в една статия е прекалено ясно за какво става дума, явно не са използвани достатъчно ключови думи. Добра статия в нишата „Пари от Интернет“ изглежда така:

Правейки пари в Интернет, печеля повече пари, отколкото пари съм печелил някога. Всички спечелени пари от Интернет (а това са много пари) ги инвестирам обратно в Интернет, за да правя още повече пари от Интернет. Лесни пари в Интернет има и това са парите, които аз изкарвам от Интернет.

Ако все още не сте на първа страница в Google, може би не сте си платили хостинга или ви е изтекъл домейна.

1 Отговор to “Как да излезем на първа страница в Google”


  1. 1 Петър Илиев март 31, 2008 в 4:49 pm

    хаахахахахах добре, обеди ме, грабвам ти rss-а :):):):)


Вашият коментар