Как да изкарваме лесни пари от Интернет

Изкарването на пари от Интернет е лесна работа. Познания по английски, HTML и SEO могат да помогнат, но не са задължителни. Все пак поне на български е добре да може да вържете две изречения. Така, ако нещо не е ясно, винаги ще може да се обърнете за помощ към някой форум.

Най-лесния начин за изкарване на пари е с Google AdSense. Регистрирате си един AdSense акаунт и отваряте блог в Blogspot. Всичко е напълно безплатно и ще отнеме само няколко минути. След като вече имате блог, тъпчете го с някакво съдържание. Статии, снимки, видео клипчета… каквото имате излишно. Ако не ви се пише, копирайте статии от news.bg например. Те често крадат снимки от блогове, така че едва ли ще е проблем. Като имате съдържание, слагате кода на AdSense и на сайта ви се появяват рекламки. Понеже ще бъде много нагло да кликате сами по собствените си реклами, обадете се на роднини. Питайте ги как я карат и после им разкажете, за какво всъщност им се обаждате. Ако не сте се карали скоро за имоти, ще изкарате добри пари от AdSense. Доларът е малко нисък напоследък и това ще се отрази на печалбата ви. За да компенсирате се обадете на приятели от гимназията и бивши гаджета.

На първо време това ще ви изкара джобни пари. Ако искате да изкарвате повече пари от Интернет, ще се наложи да пишете статии, да прилагате сложни SEO практики и т.н., но всичко с времето си.

Advertisements

0 Responses to “Как да изкарваме лесни пари от Интернет”  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
Advertisements

%d bloggers like this: