Линкни се сам за да ти помогне Господ

Писнало ли ви е да се молите на някой да размени линкове с вашия сайт? Омръзнало ли ви е да се класирате вечно на втора страница в Google, където никой не гледа? Чудите се как да си вдигнете PageRank-а? Ако е така, значи просто нищо не разбирате от SEO! Преди да се откажете от мечтата си за Интернет доходи или да платите маса пари на български / чуждестранни SEO експерти, нека видим как безплатно може да се докопаме до така желаните линкове.

Социалните мрежи нашумяха доста в последно време. Кой и защо използва социални мрежи? Социалните мрежи (ще извинявате за повторението) се използват от хора, които са прочели тази статия още преди да я публикувам и са разбрали, че това е бърз и лесен начин да се сдобият с линкове. Ако още не сте го направили, регистрирайте се във всички социални мрежи, които намерите и редовно събмитвайте там вашите статии. Няма значение какви простотии пишете. Всяка статия ви носи поне един NoFollow линк, а вероятно и посетители, които да кликат на AdSense. Най-известните български социални мрежи, в които може да спамвате на воля са: Svejo, Dao, Ping и Pipe. Ако сайта ви е на английски език, много моля, спамвайте в Digg, Delicious и компания.

Блог платформите са също чудесна възможност да си набавите линкове в големи количества. BlogSpot, WordPress и т.н. са идеални за трупане на линкове. Ако потърсите на „безплатен блог“ в Google ще намерите и много други български сайтове, където безплатно може да си отворите блог. Пълните блога с някакво съдържание (каквото дал Господ) и не забравяте да сложите линк към вашия сайт. Колко блога може да създадете? Колкото искате!

Сигурно сте забелязали, че много спамери вече имат блогове, в които може да се коментира. Отивате на блога на Пенка и без много много да четете какви ги бръщолеви, пускате коментар от рода: „Браво, много хубав блог!„. В полето „Сайт“ въвеждате вашия сайт, за име използвайте най-важната си ключова дума, например „пари от Интернет„. Така хем Пенка ще се радва, че някой коментира в блога й, хем вие печелите линк. Някои блогери няма да са щастливи от подобен коментар и ще го изтрият. Затова бъдете изобретателни. „Не съм сигурен, но щом казваш…“ – от такъв коментар например става ясно, че сте прочели и обмислили задълбочено информацията, но не сте напълно убедени в написаното.

Регистрирайте се във форуми и сложете вашия линк в подписа си. Колкото повече регистрирани потребители има форума, толкова по-лесно ще се слеете с тълпата. Ако не се сещате какво да пишете, скарайте се с някой от модераторите. Статистически погледнато всеки спор с модератор се развива на поне 5 страници, а всеки ваш пост е още един линк. Най-вероятно някой ще се застъпи за вас, но дори и да ви баннат, шанса да изтрият мненията ви е минимален, така че линковете си остават. След два дни се регистрирайте отново и се оплачете на админа от модераторски произвол.

Advertisements

9 Responses to “Линкни се сам за да ти помогне Господ”


 1. 1 пожелание март 30, 2008 в 2:49 pm

  “Не съм сигурен, но щом казваш…”

  хаха колега браво за статията отдавна ползвам този принцип на работа като съм го комбинирал разбира се и с размяна на линкове и засега резултат има 🙂

 2. 2 Петър Илиев март 30, 2008 в 7:20 pm

  всеки пост в тоя блог ме хвърля в тъча. много весело, keep writing 🙂

 3. 3 Ясен март 30, 2008 в 7:20 pm

  ето един начин да си вземеш безплатен директен линк pr4
  http://web-bg.com
  само че трябва да кажеш на няколко твои приятели да гласуват за твоята статия за да излезне на първа страница

 4. 4 Igri март 30, 2008 в 7:43 pm

  Има и някой ситеми за автоматична разяна на линкове.
  http://www.digitalpoint.com/tools/ad-network/?s=41376 – това е една от най-добрите. Системата е базирана на броят индексирани страници в гоогъл. Колкото повече индексирани страници имате (има и други показатели като импресии и PR) толкова повече обратни връзки получавате.

 5. 5 seolove март 30, 2008 в 10:22 pm

  Не само, че съм събмитнал в Web-BG, ами съм и на първа страница в момента. До две седмици този блог ще стане PR7 и като започнат едни продажби на линкове… на Matt Cutts ще му се изправят косите 😀

 6. 6 Технологични новини април 2, 2008 в 7:12 am

  Доста интересна спамърска гледна точка, също предизвикваш и коментар байт 😀

 7. 7 Прогнози футбол април 2, 2008 в 4:11 pm

  Браво, много хубав блог!

 8. 8 seolove април 2, 2008 в 4:32 pm

  Казах на блога на Пенка 😛

 9. 9 Браво май 2, 2008 в 1:11 pm

  “Браво, много хубав блог!“


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s
Advertisements

%d bloggers like this: